Pomiń łącza nawigacji
Pomiń łącza nawigacji

Jogurt górowski 330g – produkt niskotłuszczowy 1,8% o wysokich wartościach odżywczych, zalecany przy kuracji antybiotykowej, Produkty o wysokich wartościach odżywczych i dietetycznych.


Doskonały mleczny napój poddany fermentacji mlekowej i alkoholowej o kwaśnym orzeźwiającym smaku. Pobudza apetyt i ułatwia trawienie. Wpływa na utrzymanie właściwej mikroflory przewodu pokarmowego. Zawartość tłuszczu 2%. Opakowania jednostkowe 390g.

Produkt o aksamitnym smaku uzyskany przy produkcji masła . W celu podwyższenia wartości odżywczych znormalizowana odtłuszczonym mlekiem w proszku . Maślanka to doskonały napój poddany fermentacji mlekowej , przyśpiesza i ułatwia procesy trawienne. Zawartość tłuszczu 0,4% tłuszczu. Opakowanie jednostkowe 1l.